Maksaminen

Kurssimaksun voit maksaa ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankkien, Smartumin ja ePassin painikkeita käyttäen. Vaikka ohitat maksun, on ilmoittautuminen kurssille kirjautunut. Kun kurssi on alkanut, lähetämme maksulinkin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli maksat työnantajan liikunta- tai kulttuurietua käyttäen, hoida maksu viimeistään maksulinkin eräpäivänä. Jos et maksa maksulinkillä tai et ole ilmoittanut sähköpostiosoitettasi, lähetämme paperilaskun noin kuukauden kuluttua kurssin alettua.  
Paperilaskutuksen jälkeen ei ole mahdollista maksaa työnantajan liikunta- tai kulttuurietua käyttäen.

Kansalaisopiston toimistolla ei ole käytössä korttimaksupäätettä eikä käteiskassaa.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit maksaa kurssimaksun heti verkkopankissa, Smartum Saldolla tai ePassilla (SporttiPassi ja KulttuuriPassi).

Maksuihin liittyvissä kysymyksissä saat lisätietoa toimistosta.

Kun kurssit on käynnistyneet, saat ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiin maksulinkin kurssimaksusta. Sinulla on kaksi viikkoa aikaa maksaa se painamalla kohdasta 'siirry maksamaan'. Linkki vie sinut verkkopankkiisi, jossa hyväksyt maksun.

Älä kopioi tietoja uudeksi maksuksi, koska silloin se ei kohdistu kurssimaksuusi.

Ota yhteyttä opiston toimistoon jos et onnistu linkillä maksamisessa tai odota rauhassa paperilaskua, joka lähetetään mikäli maksua ei ole suoritettu linkin kautta. Eräpäivän jälkeen linkki mitätöityy ja kurssimaksu siirtyy laskutukseen. Tästä ei aiheudu lisäkuluja.

Mahdolliset huomautukset tulee tehdä 14 päivän sisällä.

Jos opistolle antamissasi tiedoissa ei ole sähköpostiosoitetta tai se on virheellinen, saat paperilaskun tai e-laskun, jos olet aiemmin hyväksynyt e-laskun lähettämisen Mäntsälän kunnalta.

Mahdolliset huomautukset tulee tehdä 14 päivän sisällä laskun päiväyksestä. Maksamattomat kurssimaksut siirtyvät eräpäivän jälkeen perintäyhtiölle. Laskutuksen jälkeen ei ole mahdollista maksaa muilla maksutavoilla.

Maksuajat ja perintä: myyntireskontra.mantsala@provincia.fi.

Liikunta- ja kulttuuriedut ovat henkilökohtaisia. Mäntsälän kansalaisopisto vastaanottaa Smartumin, Edenredin, ePassin, ja Tykyn maksuja. Maksueduilla ei voi maksaa kieli-, ruoka- ja juomakursseja, materiaalikuluja eikä messumatkoja. Lisätetoja Verohallinnon sivuilta.

Vain seteleillä maksaminen vaatii toimistossa käynnin. Mobiilimaksusta on hyvä lähettää tieto opiston toimistoon.

Huomioi, että mikäli maksat verkossa, et voi ottaa samaan ostoskoriin muilla maksutavoilla maksettavia kursseja.

Liikunta-, kulttuuri-, tyky- ja virikesetelit

Setelit tulee toimittaa opiston toimistoon henkilökohtaisesti 14 vrk sisällä kurssin alkamisesta (ennen laskutusta). Emme vastaanota seteleitä ennen kurssin alkamista eikä laskutuksen jälkeen. Setelimaksuja ei palauteta. Mikäli ilmoittaudut kurssille kesken kauden, sinun on sovittava opiston toimiston kanssa setelimaksusta.

Smartum
Smartum Saldolla voit maksaa joko verkossa netti-ilmoittautumisen yhteydessä tai tehdä sen SmartumPay-mobiilisovelluksella kahden viikon kuluessa kurssin alettua. Ilmoitathan toimistoon heti, kun olet maksanut kurssin mobiilisovelluksella.

Edenred-kortti (aiemmin Ticket Duo®) sekä mobiilimaksu

Opistolla ei ole kortinlukijaa, mutta maksun voit suorittaa itse Myedenred-sovelluksella tai selainversiossa osoitteessa www.myedenred.fi. Molemmissa löytyy punainen painike, jossa lukee "luo mobiilimaksu".

ePassi: SporttiPassi ja KulttuuriPassi
SporttiPassilla ja KulttuuriPassilla voit maksaa joko verkossa netti-ilmoittautumisen yhteydessä tai ilmoittamalla siitä toimistoon viimeistään 14 vuorokauden kuluessa kurssin alkamisesta puhelimitse tai sähköpostilla. Tällöin veloitus tapahtuu toimistoon ilmoitetulla puhelinnumerolla.