Mäntsälän Kansalaisopisto
Vanha Porvoontie 19 04600 MÄNTSÄLÄ
Puh 040 314 5371 kansalaisopisto'@'mantsala.fi

Pukkila

Opinto-oppaaseen voit tutustua täällä.

Liikunta-, kulttuuri- tyky- ja virikesetelit

Setelit ovat henkilökohtaisia ja ne tulee toimittaa opiston toimistoon ennen laskutusta henkilökohtaisesti 14 vrk sisällä kurssin alkamisesta. Seteleitä ei vastaanoteta ennen kurssin alkamista eikä laskutuksen jälkeen. Setelimaksuja ei palauteta. Mikäli ilmoittaudut kurssille kesken lukukauden, ilmoita samalla toimistolle, jos haluat maksaa seteleillä.

Mäntsälän kansalaisopiston kurssien maksuvälineenä käyvät Smartumin Kulttuuriseteli, Tyky kuntoseteli ja Edenred Virikeseteli. Liikunta- ja tanssikurssien maksuvälineenä käy lisäksi Smartumin Liikuntaseteli.

Seteleitä vastaanotetaan Hyvinvointikeskus Onnissa (kahviossa) to12.9.2019 klo 17.30-18.30.

Smartum verkkomaksu

Smartumin verkkomaksusta tulee toimittaa tosite Opiston toimistoon 14 vrk sisällä kurssin alkamisesta. Tositteesta tulee näkyä selvästi, minkä kurssin maksun asiakas on maksanut. Laskutuksen jälkeen toimitettuja tositteita ei huomioida. Opistolla ei ole korttimaksupäätettä.

Tyky Online

Tyky Online -maksusta tulee toimittaa QR koodi Opiston toimistoon 14 vrk sisällä kurssin alkamisesta joko sähköpostilla tai käymällä Opiston toimistossa. Opistolla on Tyky Online –lukija. Laskutuksen jälkeen toimitettuja QR koodeja ei huomioida.

SporttiPassi ja KulttuuriPassi

SporttiPassilla ja kulttuuriPassilla voi maksaa joko verkossa netti-ilmoittautumisen yhteydessä tai esimerkiksi soittamalla Opiston toimistoon p. 040 314 5371 viimeistään 14 vrk kuluessa kurssin alkamisesta. Huomioi, että mikäli maksat verkossa, et voi ottaa samaan ostoskoriin muilla maksutavoilla maksettavia kursseja.

Huom. Lue myös yleiset ohjeet ilmoittautumisesta ja ilmoittautumisen peruutuksesta.