Mäntsälän Kansalaisopisto
Vanha Porvoontie 19 04600 MÄNTSÄLÄ
Puh 040 314 5371 kansalaisopisto'@'mantsala.fi

Haemme opettajia

Etsimme uutta tanssinopettajaa lasten ryhmiin sekä sijaisia aikuisten ryhmäliikuntaan.

 

Mäntsälän kansalaisopisto etsii iloista ja innostavaa tanssinopettajaa lasten ryhmiin iltatunneille lukuvuodelle 2020-2021. Nautit ihmisten kohtaamisesta ja liikunnan ilon levittämisestä. Toivomme sinulla oleva aiempaa kokemusta ohjaamisesta. Alla tietoa myös muista mahdollisesti ohjaaja vailla olevista tunneista.

Tanssinopettajalle on tarjolla Mäntsälän keskustassa 2-4 lastentanssiryhmää (4-5 ja 5-6v) ja showtanssiryhmää (7-10 ja 11-15v), jotka voi pitää yhtenä iltana tai jakaa kahdelle illalle (ti ja to klo 16-20). Tarvittaessa ryhmiin on mahdollista saada mukaan apuohjaaja. Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote ennen kauden alkua.

Lisäksi Pukkilassa tulee vapautumaan paikka ohjaajalle, jolta toivomme tanssillisten ryhmäliikuntatuntien osaamista. Tällä hetkellä tuntitarjonnassa on Lavis, mutta muukin helppo tanssillinen laji tulee kyseeseen. Toisena tuntina voi olla kuntojumppa, kahvakuula tms ohjaajan lajiosaamisen mukaan. Tunnit ovat tiistaisin klo 18-20.

Lisäksi voit hakea sijaiseksi satunnaisiin ohjauksiin lasten ja/tai aikuisten ryhmäliikuntatunneille sekä Pukkilan vesijumppiin.

Mäntsälän kansalaisopisto toimii Mäntsälän, Pornaisten ja Pukkilan alueilla ja liikuntatuntien toimipisteinä ovat pääasiassa koulujen liikuntasalit. Kansalaisopiston ryhmissä kokoontumiskertoja on lukuvuoden aikana 12 + 12. Palkka ja matkakulut maksetaan OVTES:n mukaan.

Lähetä hakemus ja cv sähköpostilla osoitteeseen paivi.salenius (ät) mantsala.fi heti. Täytämme paikan heti sopivan opettajan löydyttyä.

Suosittele uutista Facebookissa ystävällesi tai Twiittaa