Mäntsälän Kansalaisopisto
Vanha Porvoontie 19 04600 MÄNTSÄLÄ
Puh 040 314 5371 kansalaisopisto'@'mantsala.fi

Ilmoittautuminen keväällä alkaville kursseille on käynnissä

Kansalaisopiston keväällä alkaviin ryhmiin pääset ilmoittautumaan opiston kotisivujen netti-ilmoittautumisen kautta yötäpäivää. Toimistoaikaan voi ilmoittautua puhelimella 040 314 5371 ja 040 314 5374.

 

Saman napin takaa voi selailla opiston koko opinto-ohjelmaa.  Myös syksyllä alkaneisiin ryhmiin mahtuu pääsääntöisesti mukaan. Niihin ilmoittaudutaan soittamalla opiston toimistoon.

Alla muistutuksena ehdot, joihin sitoudut ilmoittautuessasi.

 1. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun.
 2. Ilmoittautumisen yhteydessä voit maksaa kurssimaksun heti verkkopankissa, Smartum Saldolla, SporttiPassilla tai KulttuuriPassilla.
  Huomioi, että ostoskoriin otetut kurssit voi maksaa verkossa vain yhdellä maksutavalla.
 3. Mikäli ohitat verkkomaksun, on ilmoittautuminen edelleen voimassa. Tällöin maksun voi suorittaa liikunta- ja kulttuuriseteleillä. Ne tulee toimittaa henkilökohtaisesti opiston toimistoon 14 vrk sisällä kurssin alkamisesta. Smartumin, Edenredin ja Eazybrekin mobiilisovelluksella tehdyistä maksuista on ilmoitettava opiston toimistoon 14 vrk sisällä kurssin alkamisesta.
 4. Laskutus tehdään noin kahden viikon kuluttua kurssin alkamisesta, jos et ole käyttänyt muita maksutapoja. Tämän jälkeen ei voi maksaa kohdassa 3. mainituilla tavoilla. Maksamattomat kurssimaksut siirtyvät eräpäivän jälkeen perintäyhtiölle.
 5. Opisto perii koko kurssimaksun, jos et peruuta kurssia ja jätät kurssipaikan käyttämättä. Ilmoittautuminen tulee peruuttaa viimeistään viisi (5) arkipäivää ennen kurssin alkamista opiston toimistoon (p. 040 314 5371 / 040 314 5374). Tällöin opisto palauttaa verkossa maksetun kurssimaksun asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille vähennettynä 10 € käsittelymaksulla. Maksun palautusta varten tulee ilmoittaa IBAN-tilinumero opiston toimistoon. Opettajalle ilmoittaminen, maksamatta jättäminen tai kurssilta pois jääminen ei ole peruutus. Keskeytyksestä on aina ilmoitettava opiston toimistoon.
 6. Mikäli opisto peruuttaa kurssin, ilmoitetaan siitä noin viikkoa ennen kurssin alkua tekstiviestillä ilmoittautuneille. Kurssimaksu palautetaan kokonaan ja sitä varten tulee ilmoittaa IBAN-tilinumero opiston toimistoon. Työnantajan tarjoamalla liikunta- tai kulttuuriedulla maksettua kurssimaksua ei voida palauttaa vaan sen voi käyttää vuoden kuluessa toiseen kurssimaksuun.
  (Verottajan ohje: Maksuvälinettä ei saa vaihtaa rahaksi eikä sillä maksettaessa saa antaa rahaa takaisin.)
 7. Yksityiskohtaiset ilmoittautumisohjeet, ohjeet maksutavoista ja peruutusehdot on luettavissa www.mantsalanopisto.fi.

Suosittele uutista Facebookissa ystävällesi tai Twiittaa