Mäntsälän Kansalaisopisto
Vanha Porvoontie 19 04600 MÄNTSÄLÄ
Puh 040 314 5371 kansalaisopisto'@'mantsala.fi

Beatbox-kurssi 22. - 23.9.

Beatboxaus on erityinen taiteenlaji ja instrumentti, mikä perustuu rumpusoundien imitoimiselle ja rytmiselle äänenkäytölle.

Työpajassa opetellaan rennossa ilmapiirissä beatboxauksen perusteita ja heittäydytään ryhmänä rytmin vietäväksi. Erittäin hauska ja leikkisä tapa löytää uusia musiikillisia ulottuvuuksia ja vapauttaa luovaa energiaa.
Tarkempi kuvaus: Beatboxaus on äänellä ja rytmeillä leikkimistä. Beatboxaus on instrumentti, joka on jokaisessa ihmisessä itsessään ja minkä hallintaa kuka tahansa voi oppia ja harjoitella. Beatboxaus vie rytmin ja musiikin primitiiviselle tasolle, kun tekijän ja instrumentin välissä ei ole soitinta vaan kaikki äänet tuotetaan omalla keholla. Jo muutamilla perussoundeilla voi saada aikaiseksi mukaansa tempaavia rytmejä, joiden tuottaminen vapauttaa kehon ja mielen jännitteistä.
Beatboxauksessa soundit tuotetaan pääasiallisesti äänihuulia käyttämättä, joten kenenkään persoonallinen äänimateriaali ei nouse esiin tai jää varjoon. Beatboxaus-työpajassa kaikki ryhmän jäsenet ovat samalla viivalla ja jatkuvassa vuorovaikutuksessa toistensa kanssa, mikä ruokkii ryhmän työskentelydynamiikkaa ja tuo välittömiä onnistumisenkokemuksia.

 

Opettaja: Venla Ilona Blom

Opetuspaikka: Riihenmäen koulu, Einontie 3, 04600 Mäntsälä

Päivä ja kello: la - su 22. - 23.9.2018 klo 10.00 - 15.30

Kurssimaksu: 45,00 €

Ilmoittaudu: 111228

 

Suosittele uutista Facebookissa ystävällesi tai Twiittaa