Mäntsälän Kansalaisopisto
Vanha Porvoontie 19 04600 MÄNTSÄLÄ
Puh 040 314 5371 kansalaisopisto'@'mantsala.fi

Seteli-, online- ja mobiilimaksut

Työnantajan omaehtoiseen liikunta- ja kulttuuritoimintaan myöntämät edut voi hyödyntää kahden viikon kuluessa kurssin alkamisesta.

Sähköinen maksaminen

Ilmoittautumisen yhteydessä voit maksaa kurssimaksun heti verkkopankissa, Smartum saldolla, SporttiPassilla tai KulttuuriPassilla.

Liikunta-, kulttuuri-, tyky- ja virikesetelit

Setelit ovat henkilökohtaisia ja ne tulee toimittaa opiston toimistoon ennen laskutusta henkilökohtaisesti 14 vrk sisällä kurssin alkamisesta. Seteleitä ei vastaanoteta ennen kurssin alkamista eikä laskutuksen jälkeen. Setelimaksuja ei palauteta. Mikäli ilmoittautuu kurssille kesken kauden, on sovittava opiston toimiston kanssa setelimaksusta.
Mäntsälän kansalaisopiston kurssien maksuvälineenä käyvät Smartumin Kulttuuriseteli, Tyky kuntoseteli ja Edenred Virikeseteli. Liikunta- ja tanssikurssien maksuvälineenä käy lisäksi Smartumin Liikuntaseteli.
Maksuseteleillä ei voi maksaa ruoka- ja juomakursseja, materiaalikuluja eikä messumatkoja. Lisätetoja Verohallinnon sivuilta.

Smartum Saldo -verkkomaksu

Smartum Saldolla voi maksaa joko verkossa netti-ilmoittautumisen yhteydessä tai maksun voi tehdä Smartumin virallisessa POLKU-liikuntasovelluksessa.

Tyky Online

Tyky Online -maksusta tulee toimittaa QR koodi Opiston toimistoon 14 vrk sisällä kurssin alkamisesta joko sähköpostilla tai käymällä Opiston toimistossa. Opistolla on Tyky Online –lukija. Laskutuksen jälkeen toimitettuja QR koodeja ei huomioida.

SporttiPassi ja KulttuuriPassi

SporttiPassilla ja KulttuuriPassilla voi maksaa joko verkossa netti-ilmoittautumisen yhteydessä tai esimerkiksi soittamalla Opiston toimistoon p. 040 314 5374 tai 040 314 5371 viimeistään 14 vrk kuluessa kurssin alkamisesta. Huomioi, että mikäli maksat verkossa, et voi ottaa samaan ostoskoriin muilla maksutavoilla maksettavia kursseja.

 

Suosittele uutista Facebookissa ystävällesi tai Twiittaa