Mäntsälän Kansalaisopisto
Vanha Porvoontie 19 04600 MÄNTSÄLÄ
Puh 040 314 5371 kansalaisopisto'@'mantsala.fi

Valokuvat kirjaksi - Ifolor-ohjelmalla 3.-24.11.

Miten säilytät valokuvasi? Kuinka usein katselet niitä kamerasta, tietokoneelta, puhelimesta tai kenkälaatikosta? Painetussa kirjassa värit ja muistot säilyvät.

Kurssilla voit tehdä ikimuistoisen kirjan vaikka joululahjaksi. Mukaan tarvitset kuvia digimuodossa. Voit etukäteen skannata tai valokuvata vanhoja kuvia kameralla tai älykännykällä, jos haluat niitä käyttää.

Kurssilla käytämme ilmaista Internetistä ladattavaa Ifolor Designer -ohjelmaa. 

Kurssilla harjoittelemme ohjelman lataamisen tietokoneelle ja ohjelman käyttöä. Jokainen tekee oman kuvakirjan ja katsomme, miten kirjan voi tilata. Sen voi halutessaan tilata omakustanteisesti kotiin. Ifolor lahjoittaa kurssilaisille alennuskoodin, jolla saa alennusta kirjan hinnasta.

Kurssi soveltuu kaikille, jotka hallitsevat tietokoneen peruskäytön. Oman kannettavan tietokoneen voi ottaa mukaan, silloin ohjelma ladataan siihen.

Koulutus on opetushallituksen tukemaa opetusta ja se on tarkoitettu 63 vuotta täyttäneille tai eläkeläisille. Jos kurssilla on tilaa, tätä nuoremmatkin voivat tulla mukaan maksamalla normaalin kurssimaksun 57 €.

Opettaja: Sakko Leena

Opetuspaikka: Opistotalo, Vanha Porvoontie 19, 04600 Mäntsälä

Päivä ja kello: ti 3. - 24.11. klo 13.30 - 15.45

Kurssimaksu: 38,00 €

Ilmoittautuminen: 340424

 

Suosittele uutista Facebookissa ystävällesi tai Twiittaa